Eerste uitzending Exportbaby | zaterdag 7 april
Op zaterdag 7 april start op NPO 2 de actuele dramaserie Exportbaby over de wantoestanden rondom internationale kinderhandel. De 4-delige serie van KRO-NCRV en NL Film is deels geïnspireerd op een verhaal van schrijver Andre Sjouerman.
Suspects 2
Kon jij geen genoeg krijgen van de spannende afleveringen van SUSPECTS? Dan hebben we goed nieuws: vanaf donderdag 5 april is seizoen 2 volledig te zien!
Mannen van Mars, 8 maart in de bioscoop!
Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet?
nov 03
Lifestyle invuldagboek
Jaaaa… Ons ‘Lifestyle invuldagboek’ is er! We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en in samenwerking met de meiden van Zoedt dit te gekke boekje gemaakt. Deze wil je!
Huisvrouwen Bestaan Niet | trailer | 21 december in de bioscoop
In de komedie HUISVROUWEN BESTAAN NIET worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.
okt 04
Trots op Geen Bluf!
Ambassadeurs van Make-up Studio | Vliegen de hele wereld over Twee bekende Nederlandse make-up artists – Jacqueline Hoogendijk en Bianca van der Steen –
Djamila – Misfits (Official Video)
Music video “”Misfits”” is finally out! How do you like it? Are you ready for the movie?
MISFIT trailer
Dé nieuwe highschool comedy met o.a. Djamila, Gio, Niek Roozen, Jill Schirnhofer, Donny Roelvink, Défano Holwijn Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, 4U en nog veel meer!
Vaders & Moeders
  Zin in een vluggertje: kijk de eerste 2 afleveringen van Vaders & Moeders! Ps. Ze duren 6-8 minuten
aug 08
WEG VAN JOU
  WEG VAN JOU is een romantische komedie die zich afspeelt tegen de achtergrond van de huidige veranderende maatschappij. De film draait om de stadse Evi die tegen haar zin voor haar werk wordt overgeplaatst van de grote stad naar Zeeuws-Vlaanderen 
Bella Donna’s (trailer)
Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.
Nieuwe MAX-dramaserie: Hendrik Groen
Vanaf maandag 23 oktober om 22.15 uur op NPO 1 zendt MAX een nieuwe dramaserie uit! De twaalfdelige serie Hendrik Groen is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. Lees verder…   MAX: Hendrik Groen Vanaf maandag 23 oktober (12 afleveringen) Om 22.15 uur op NPO 1 #hendrikgroen